Közhasználatú épületekhez igazodó levegősterilizáló csíraszám csökkentő technológiai rendszer fejlesztése és gyártása a GET Kft-nél.

A GET Gyártó és Szolgáltató Kft. Támogatási Kérelmet nyújtott be a GINOP-1.2.15-21 kódszámú Pályázati Felhívásra, amely pozitív elbírálásban részesült.


A projekt célja:


Az elmúlt évek járványügyi helyzete indokolttá tett számunkra egy olyan termékfejlesztést, mellyel nemcsak kémiai anyagok, mint fertőtlenítőszerek, higiéniás termékek használata terjedjen el a járványügyi védekezésben, hanem alapelemű prevencióként kerüljön a köztudatba és használatba a levegő fertőtlenítésének technológiája. Minőségi technológiai rendszerünk kifejlesztésével célunk, hogy a levegőben terjedő kórokozók mérhető csíraszámát a lehető legkisebb mértékűre csökkentsük.

A projekt elemei:
1. Új lemezmegmunkáló üzem és irodaépület építése.
2. Automatizált CNC Panel hajlító beszerzése.
3. ISO Minőségirányítási rendszerek bevezetése

A projekt keretében várható fejlesztés eredményei:
Egy kifejlesztett és gyártott technológiai rendszer, mely a fény csírátlanító hatásával kiegészülve képes a levegő csíraszámának csökkentésére, mely technológiával elősegíthető a közhasználatú épületek, iskolák, kórházak, irodaházak, bevásárlóközpontok levegősterilizálása, így a kórokozók levegőben történő terjedésének csökkentése.


A GINOP-1.2.15-21-2021-00072 azonosítószámú projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetés támogatásával valósul meg.


További tájékoztatás:
Molnár Gábor
e-mail: info@getgroup.co.hu