Rólunk

A GET Kft igazgatójaként hiszek abban, hogy vállalatunk – amely évtizedek óta magasfokú fejlődést mutat, világítástechnológiai innovációkkal fokozza piaci versenyképességét, gyártástechnológiája a legmodernebb technológiákkal válik teljessé – képes arra, hogy Hazánkon kívüli piacokat is megcélozzon, világszinten teljesítsen.

Munkavállalóink magas szintű megbecsülése, motiválása, támogatása kulcsfontosságú működésünkben, megbízható, stabil munkahelyet biztosítunk számukra.

Küldetésünknek tekintjük a minőségi, fenntartható és innovatív termékek tervezését, fejlesztését és gyártását. Szeretnénk fokozni exportunkat, hogy termékeink széles-körben ismerté váljanak a világpiacon.

A GET mély gyökerekből táplálkozó, stabil alapokra építő, fejlődő, megbízható vállalat. Elköteleződésünk és értékrendünk átsüt minden tettünkön.

Értéket őrzünk és teremtünk!

BEVEZETŐ

Világítástechnikai cégünket, a GET Kft.-t közel egy évtizedes projekt lebonyolítói tapasztalattal magánszemélyként 2004-ben alapítottuk. Lámpatesteket és komplett világítási rendszereket egyaránt tervezünk, fejlesztünk és gyártunk. Ezt a folyamatot sok esetben sorozatgyártásra bővítjük. Vállalatunkra a folyamatos fejlődés és a széleskörű gyártási profil jellemző. A világítástechnikában több évtizedes szakmai tapasztalattal, kollektív technológiai bázissal és szakértelemmel rendelkezünk, ezzel a háttérrel piaci alapú KFI projekteket bonyolítunk le. Munkatársaink szakmai készségeiket nap mint nap alkalmazzák és fejlesztik munkájuk során. Értékeljük és támogatjuk dolgozóinkat, biztosítjuk a folyamatos fejlődési lehetőségüket, ez garantálja az eredményes és hatékony munkavégzést. Legfőbb célunk, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk vevőink számára, mellyel igényeiket, elvárásaikat maximálisan teljesítjük, sikerességüket biztosítjuk. Nagyon fontos számunkra a vevői elégedettség, a kiemelkedő minőség és a biztonság, ezért alakítottuk ki az ISO 9001; 14001; 45001 minőségirányítási rendszerünket, melyet a nemzetközi szabványok előírásainak megfelelően működtetünk. Vállalatunk több szakmai, társadalmi elismerésben is részesült az évek alatt, ezekre kiemelten büszkék vagyunk. 

Küldetésünk

Sorozatgyártott és egyedi megoldásokhoz egyaránt termékeket tervezünk, fejlesztünk és gyártunk. A fény szeretete – párosulva határozott minőségtudatunkkal – fejleszti folyamatosan az általunk gyártott termékeket és létrehozott megoldásokat, hogy Önökkel együttműködve megvalósítsuk elképzeléseiket.

Elhivatottan kapcsoljuk össze a szakértő mérnöki tudást, a legkorszerűbb technikát, a leghatékonyabb gazdasági szemléletet és a környezet iránti átfogó felelősséget. Célunk, hogy a világítástechnikában a megrendelők világszinten megbízható partnerként tekintsenek a GET Kft-re.

Fontos számunkra a fenntarthatóság és az ökológiai lábnyomunk minimalizálása. Környezettudatos gondolkodásmódunkkal optimalizáljuk működési folyamatainkat, megfelelve a jogszabályoknak, elősegítjük a fenntartható növekedést. Tevékenységünk során a környezetszennyezés megelőzését, a természet védelmét kiemelt fontosságúnak tartjuk. Az energiatakarékosság, a gyártási hulladékok mennyiségének csökkentése, a felhasznált csomagoló- és alapanyagok környezetre gyakorolt hatása és újrahasznosíthatósága nálunk egyaránt kardinális tényező.

Tanúsítványaink

Dun & Bradstreet tanusitvany
 

Díjaink, elismeréseink