Szolgáltatások

Világítástechnikai szolgáltatásaink

Termékkínálatunk széles, melyet úgy formálunk, hogy az hosszú távon megbízhatóan és kiszámíthatóan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. Világítástechnikai projektező tevékenységünk tapasztalataival létrehoztuk a Papillon márkát, mely az architectural és általános feladatokra egyaránt optimális megoldás. A papillon kiváló minőségének védjegye a kizárólag európai működtetők alkalmazása (OSRAM, HELVAR, TRIDONIC, VOSSLOH) jellemzője a versenyképes ár és az ISO 9001 minőségbiztosított gyártás.

Egyedi megoldások gyártása

Több, mint 15 éve napi szinten foglalkozunk egyedi világítástechnikai megoldások fejlesztésével és gyártásával. Több, mint ezer megoldás létrehozásán vagyunk túl, tudásunkat és technológiánkat folyamatosan fejlesztjük, hogy Ön évtizedeken keresztül büszke lehessen közös sikereinkre. Kiválasztjuk a megvilágítandó tér által támasztott követelményeknek megfelelő, magas minőségi színvonalú, egyben energiatakarékos világítástechnikát. A feladat megalkotása során a design elvárásainak megfelelően meghatározzuk a felhasználásra kerülő anyagokat, megoldásokat. A legkorszerűbb CNC és robot technológián alapuló folyamatok és gépek alkalmazásával lehetőségünk nyílik bonyolultabb kialakítások nagy precizitás melletti létrehozására.

Sorozatgyártás

Általános funkciójú terek esetében a magas minőségi színvonal mellett, a felmerült igényeknek megfelelően rugalmasan alakítható kapacitás biztosítása a feladatunk, ennek megfelelően robot technológián alapul a sorozatgyártásunk, így biztosítjuk az elegendő kapacitást és a gyártott termékeink magas minőségi színvonalát. Az általunk gyártott lámpatesteken az európai szabványoknak megfelelően laboratóriumi méréseket és teszteket végzünk el, ezáltal biztosítjuk a szabványi megfelelőséget, a működési biztonságot és a garanciákat.

Képviseletek

AQFORM, ArcLuce, Azzardo, Castaldi, Disano/Fosnova, EGLO, Endon lighting, Estiluz, Faro, Ghidini, Goccia, Ideal lux, Imperial, IntraLighting, Ivela, Klus, Krea design, Lucis, Markslöjd, Maxlight, Maytoni, NOVALUCE, OMS, P.U.K., Redo group, Spectra.