Széchenyi 2020 Befektetés a jövőbe

Közhasználatú épületekhez igazodó levegősterilizáló csíraszám csökkentő technológiai rendszer fejlesztése és gyártása a GET Kft-nél

A GET Gyártó és Szolgáltató Kft. Támogatási Kérelmet nyújtott be a GINOP-1.2.15-21 kódszámú Pályázati Felhívásra, amely pozitív elbírálásban részesült.


A projekt célja:


Az elmúlt évek járványügyi helyzete indokolttá tett számunkra egy olyan termékfejlesztést, mellyel nemcsak kémiai anyagok, mint fertőtlenítőszerek, higiéniás termékek használata terjedjen el a járványügyi védekezésben, hanem alapelemű prevencióként kerüljön a köztudatba és használatba a levegő fertőtlenítésének technológiája. Minőségi technológiai rendszerünk kifejlesztésével célunk, hogy a levegőben terjedő kórokozók mérhető csíraszámát a lehető legkisebb mértékűre csökkentsük.

A projekt elemei:
1. Új lemezmegmunkáló üzem és irodaépület építése.
2. Automatizált CNC Panel hajlító beszerzése.
3. ISO Minőségirányítási rendszerek bevezetése

A projekt keretében várható fejlesztés eredményei:
Egy kifejlesztett és gyártott technológiai rendszer, mely a fény csírátlanító hatásával kiegészülve képes a levegő csíraszámának csökkentésére, mely technológiával elősegíthető a közhasználatú épületek, iskolák, kórházak, irodaházak, bevásárlóközpontok levegősterilizálása, így a kórokozók levegőben történő terjedésének csökkentése.


A GINOP-1.2.15-21-2021-00072 azonosítószámú projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetés támogatásával valósul meg.


További tájékoztatás:
Molnár Gábor
e-mail: info@getgroup.co.hu

A GET Kft. átfogó fejlesztése

 • Kedvezményezett neve: GET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: A GET Kft. átfogó fejlesztése
 • Támogatás összege: 38 942 990 Ft
 • Támogatás mértéke: 70 %
 • Tartalom: A projekt célja elsősorban a termelékenység javítása, mely keretében az alábbi fejlesztések valósulnak meg: Társaságunk termelékenység javítása végett egy Ecostrip 9380 vezeték csupaszító automata beszerzését, továbbá egy SD-2040S típusú portál kialakítású CNC megmunkáló központ beszerzését valósítja meg. Ingatlanberuházást és további forgóeszközbeszerzést, notebookok beszerzését, szerver és személyi számítógépek beszerzését valósítja meg jelen pályázatban. Munkavállalók képzése kommunikációs tréning keretein belül valósul meg. A projekt a fenti fejlesztésekkel javítja a termelékenységet, így a járvány után felgyorsuló építőiparban nagyobb megrendelésállományt leszünk képesek kezelni, mint korábban. Az árbevétel így gyorsabban az eddigi szint fölé emelhető, ami lehetővé teszi létszámunk megtartását.
 • Tervezett vagy tényleges befejezési dátum: 2021.08.01.
 • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01547

Energetikai fejlesztés a GET Gyártó és Szolgáltató Kft-nél

 • Kedvezményezett neve: GET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: Energetikai fejlesztés a GET Gyártó és Szolgáltató Kft-nél
 • Támogatás összege: 16.521.204,-Ft
 • Támogatás mértéke: 55%
 • Tartalom: A projekt célja a GET Gyártó és Szolgáltató Kft. fonyódi telephelyének energetikai korszerűsítése. A pályázat keretében sor kerül a telephely komplett fűtési, hűtési és melegvíz rendszerének korszerűsítésére, valamint egy 49,2 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer telepítésére, továbbá a telephelyen található régi üzemépület homlokzatának szigetelésére és az irodaépületben lévő raktárrész és a régi üzemépület lapostető szigetelésére. A fűtési-hűtési és melegvíz rendszer esetében komplett épületgépészeti rendszer kerül kialakításra, internetes szabályozási és vezérlési lehetőséggel.
 • Tényleges befejezési dátum: 2022.05.31
 • Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01141

Munkahelyi képzések megvalósítása a GET Kft-nél

Kedvezményezett neve: GET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkahelyi képzések megvalósítása a GET Kft-nél

Támogatás összege: 17.526.800 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Tartalom: A projekt keretében Társaságunknál személyiségfejlesztő, mediációs, kommunikációs és informatikai tréningek és képzések, továbbá építő- és anyamozgató gépkezelői képzés és vizsga kerül megtartásra.

Tényleges befejezési dátum: 2020.09.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00051